Український виборник Клуб 4 Лапи: краще для собак

Опубліковано:
22 Травня, 2023

Вихованці у домі не просто тварини, вони – частинка нашої родини. Ми любимо їх, піклуємося про них та намагаємося зробити все можливе, щоб вони почувались комфортно і щасливо. Однією з найважливіших справ відповідального власника є правильне годування свого улюбленця. Здорове та збалансоване харчування допомагає підтримувати оптимальну вагу, зміцнює імунну систему та забезпечує правильний розвиток організму.

Здорове харчування – залог довголіття тварини

Перш за все, потрібно звернути увагу на якість корму. Необхідно вибирати сертифіковану їжу від провідних виробників. Не варто економити на їжі, бо це може призвести до проблем зі здоров’ям улюбленця. Також необхідно дивитися на те, чи відповідає корм віку та потребам тварини. У догляді важливо збалансувати раціон та забезпечити достатню кількість відповідних макро- та мікроелементів, а також білків, жирів та вуглеводів.

Обираючи найкраще, зверніть увагу на  українського виробника Клуб 4 Лапи, який виробляє вологий корм для собак і сухий раціон, та пропонує великий вибір дієтичних кормів, або ласощів. Харчування для собак цього бренду мають смакові варіації, такі як курка, індичка, качка та ягня, та можуть задовольнити будь-які запити собаки. 

Переваги готового корму

Сухий корм для собак Клуб 4 Лапи створено таким чином, щоб містити всі необхідні елементи харчування для тварини. Це включає в себе:

  • білки;
  • вуглеводи;
  • вітаміни з мінералами;
  • ненасичені жирні кислоти;
  • пребіотики;
  • антиоксиданти.

Корм виготовляється з урахуванням призначення, особливостей породи та персональних властивостей тварини. Наприклад, корм для активних собак і цуценят містить більше вуглеводів, калорій та кальцію.

На що слід звернути увагу при годуванні цуценят

На ранніх етапах життя цуценя важливо скласти режим харчування і підібрати правильний раціон. Спочатку годуйте цуценя за системою заводчика. Нехай воно адаптується до нових умов. Потім повільно переходите на новий раціон. Змішайте нову їжу зі старою та поступово збільшувати співвідношення нової їжі до старої.

Починати давати збалансований сухий корм Club 4 Paws цуценятам можна з трьох місяців. Ця їжа набагато більш збалансована і має високий вміст калорій та білка, що ідеально підходить для енергійного цуценя. 

Загалом, зараз дуже зручно замовляти сухі раціони та інші товари для домашніх улюбленців в надійних онлайн-магазинах. Великий вибір за доступними цінами допомагає значно заощадити, а замовити все можна з доставкою по Україні або самостійно забрати у Києві. Проте головною перевагою онлайн-магазину є професійні консультації від співробітників компанії та можливість підібрати необхідний раціон харчування, згідно особливостей організму тварини. Це забезпечить їх необхідними поживними речовинами для тривалого життя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Клуб 4 Лапи, #корм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собаки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: