Срібні сережки – універсально але не нудно

Опубліковано:
22 Травня, 2023

Такий аксесуар, як сережки зі срібла, дуже популярний серед споживачів різного віку і статусів. Це не дивно, так як він красивий, стильний і головне – його легко вписати в будь-який образ декоративного елемента. Але якщо ви думаєте, що це занадто класично і традиційно, ви помиляєтеся. Зверніть увагу на екземпляри, які мають вставку виконану за допомогою техніки емалювання чи на екземпляри з чорнінням. Не менш шикарно виглядають рішення з коштовними камінцями чи позолотою. Популярністю користуються варіації з родієвим покриттям.

null

Будь-які срібні сережки виглядають бомбезно, відразу кидаються в очі і привертають увагу своїм оригінальним екстер’єром. Переконатися в цьому нескладно, досить подивитися на фото. Експерти Укрзолото запропонують вам асортимент, здатний вразити навіть дуже вимогливого клієнта. Кожна модель має свої відмінності і родзинки. Це дозволяє підібрати аксесуар під потрібний стиль і навіть настрій.

Малюнки, орнаменти та інше

Сучасні технології не обмежують майстрів ювелірних виробів, дозволяючи створювати прикраси за допомогою різних технік. В результаті експериментів, як з технікою обробки срібла, так і з різноманітністю використовуваних витратних матеріалів, створюються унікальні вироби. Кожна модель відрізняється за такими ознаками як:

  • дизайн/стиль;
  • форма/розмір;
  • використані матеріали;
  • тип сережок і конструкція;
  • ціна.

Ці параметри визначають вартість обраного зразка і його зовнішній вигляд. До речі, так як срібло (925 проби) використовується для виготовлення прикрас і цей матеріал відрізняється слухняністю в умілих руках майстра, то легко створити сережки будь-якого типу, починаючи від крихітних гвіздків закінчуючи пафосними конго або висюльками.

Срібні сережки можуть бути:

  • в монохромному (коли використовують тільки срібло). Це рішення виглядає дуже вишукано і благородно;
  • під золото (при цьому використовується для покриття позолота). Такі екземпляри виглядають дуже розкішно і користуються популярністю у любителів «класики»;
  • в поєднанні з дорогоцінними каменями. Тут коштовний камінь або декілька використовується більше для посилення ефекту вишуканості і розкоші.

Ще один популярний варіант – з чорнінням. Сережки срібні в такому виконанні нагадають шедеври антикварного мистецтва.

Якщо хочеться доповнити свій лук чимось сяючим і візуально динамічним – срібні сережки з родієвим покриттям кращий вибір. Срібло – це міцний метал, а метал покритий родієм стає ще більш зносостійким та витривалішим.

Виробники пропонують продукцію, виконану в різних стилях і на різні тематики. Квіти, метелики, птахи, домашні тварини, геометричні форми, асиметричні творіння – вибір великий і багатогранний. Тобто, ви можете легко вибрати класний варіант для себе і для когось іншого, якщо вам потрібен хороший подарунок. При цьому всі зразки мають продуманий дизайн, що дозволяє легко і без дискомфорту вдягати прикраси. Міцна застібка забезпечує надійне закриття, при цьому замок прости в експлуатації.

null

Консультанти Ukrzoloto радо підкажуть які саме колекції будуть вам цікавими (в якому стилі чи ціновому діапазоні). Але покупка будь-якої моделі срібних сережок на 100% буде вдалою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #срібні сережки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: