Громади Тернопільщини розвивають партнерські стосунки з польськими колегами

Опубліковано:
21 Травня, 2023

Громади Тернопільщини розвивають партнерські стосунки з польськими колегами. Про це повідомляє начальник відділу міжнародного співробітництва та промоції Тернопільської області Руслан Кулик.  

У квітні, разом з головою Скориківської громади з паном Ільком Стахурським відвідували Форум пошуку партнерів у Любліні (Республіка Польща). І як результат, у травні, – підписання у Скориках (Тернопільська область, Україна) Меморандуму про співпрацю з Гміною Біща з Білґорайського повіту Люблінського воєводства (Республіка Польща), – пише він у соціальній мережі. 

Це хороший початок не лише для обміну досвіду, але й спільна участь в проектах транскордонної співпраці. 

В Україні працює велика кількість міжнародних проєктів технічної допомоги, які покликані допомогти територіальним громадам зміцнити інституційну спроможність та посилити місцевий економічний розвиток. Така тенденція цілком зрозуміла та часто зустрічається в закордонній практиці, оскільки підтримка муніципалітетів від донорів в час війни та в час реформування системи місцевого самоврядування важливий інструмент їх сталого розвитку, – підсумовує пан Руслан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #руслан кулик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: