У Тернополі відбулися товариські матчі баскетбольних команд

Опубліковано:
19 Травня, 2023

У Тернополі відбулися товариські матчі баскетбольних команд. Змагання проходили у спортивному залі «Текстильник Sports Factory». Провели дві гри.

Про це написали на сторінці «БК Тернопіль» у мережі Facebook:

«Підопічні Владислава Рижова, команда “КДЮСШ – БК Тернопіль-10” зіграла проти команди СКЦ “Плоскирів-11” м.Хмельницький під керівництвом Наталії Довгань.

Гра завершилась перемогою гостей: “БК Тернопіль-10” 60-70 “СКЦ Плоскирів”. Найкращими гравцями стали : Томасов Денис (Тернопіль), в активі якого 20 очок та Андрій Гурницький (Хмельницький) – 25 очок. Також було зіграно другу зустріч, в якій від обох команд брали участь нові спортсмени, які тільки починають робити свої перші кроки в великому спорті. Гра завершилась перемогою нашої команди: БК “Тернопіль” 50-46 СКЦ “Плоскирів”. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань!», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Баскетболє
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: