«Люди хочуть започаткувати бізнес у нашій області»: Ігор Сопель про зустріч з переселенцями

Опубліковано:
17 Травня, 2023

Заступник голови Тернопільської обласної ради зустрівся з переселенцями, які проживають на території області та поспілкувався з ними про усе, що їх цікавить.

Зокрема, про те, як започаткувати і розвинути бізнес в області. Також він передав внутрішньо переміщеним особам допомогу від благодійного фонду «ХВИЛІ ЗМІН».

Про це Ігор Сопель написав у мережі Facebook: 

«Продовжуємо допомагати переселенцям на Тернопільщині!

З початку повномасштабного російського вторгнення Тернопільська область надала прихисток тисячам українців. Чимало з них залишились тут на постійне проживання.

Разом із засновниками ГО “ВПО України”, народними депутатами України Максимом Ткаченком та Сергієм Козиром, а також членами міжфракційного депутатського об’єднання МФО «ВПО України», народними депутатами України Владленом Неклюдовим, Дмитром Соломчуком, Олександром Юрченком та Віталієм Войцехівським провели зустріч із вимушеними переселенцями.

Під час зустрічі надали відповіді на питання, що їх турбують, зокрема, надав консультацію підприємцям з Херсонщини, які хочуть отримати грант на садівництво.

Немало внутрішньо переміщених осіб мають бажання започаткувати свій бізнес у нашій області. Це дасть можливість створити нові робочі місця та наповнювати бюджети громад.

Також мав нагоду вчергове надати гуманітарні продуктові набори для сімей ВПО. Вдячний за допомогу Кулику Руслану, Тарасу Савчуку та БФ «ХВИЛІ ЗМІН».

Продовжуємо працювати – до Перемоги!», – пише Ігор Сопель.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #савчук, #Сопель, #Хвилі змін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: