В ЗУНУ підписали угоду про співпрацю з обласним центром зайнятості

Опубліковано:
16 Травня, 2023

Західноукраїнський національний університет налагодив співпрацю з Тернопільським обласним центром зайнятості. Відповідну угоду про співробітництво днями підписали у класичному університеті Тернополя.

Центр зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, основними завданнями якого є реалізація державної політики у сфері зайнятості населення та трудової міграції, соціального захисту від безробіття, здійснення аналізу стану ринку праці, надання роботодавцям послуг із добору працівників тощо.

Усі центри зайнятості працюють за єдиною схемою надання послуг. Клієнти можуть звернутися до будь-якого центру зайнятості та отримати всі передбачені законодавством соціальні послуги, пов’язані з працевлаштуванням. У службі створена уніфікована оперативна база вакансій, шукачів роботи та можливостей проходження професійного навчання по всій країні – це дозволяє розширити зону пошуку роботи для безробітних не тільки в межах району чи області, а й держави у цілому.

У межах підписання договору ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий та директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук домовилися про розробку та реалізацію освітніх програм і курсів, проєктів. Вони будуть спрямовані на підвищення компетенцій працівників ТОЦЗ, організацію лекцій, ceмінapiв, дискусійних платформ, пов’язаних із освітньою, навчально-просвітницькою діяльністю, організацію виробничої та переддипломної практики, обмін публікаціями, звітами та іншою навчальною інформаці«Ми переконані, що наше партнерство буде взаємовигідним. Разом ми сприятимемо у підготовці висококваліфікованих фахівців, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці», – наголосив ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий.

До заходу також долучилися декан факультету економіки та управління Віктор Островерхов, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Михайло Шкільняк, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Григорій Монастирський, професорка кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Алла Васіна, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Руслан Августин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: