Підписано Меморандум про співпрацю між Департаментом освіти і науки Тернопільської ОВА, Головним управлінням ДСНС у Тернопільській області та Тернопільським коледжем

Опубліковано:
16 Травня, 2023

15 травня між Головним управлінням ДСНС України у Тернопільській області, Державним навчальним закладом “Тернопільський коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” та Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації укладено Меморандум про співпрацю.

Меморандум передбачає реалізацію навчальних, тренувальних і професійних програм та є планом спільних дій коледжу та пожежно-рятувальної служби області. Угода сприятиме професійному росту представників обох сторін, співпраці та обміну досвідом, організації лекцій, семінарів, дискусійних платформ та інших заходів, пов’язаних з освітою та навчанням. 

Начальник коледжу полковник Вадим Ластовицький приділяє велику увагу навчанню учнів безпечної поведінки, співпрацюючи у цьому напрямі з різними організаціями. З цією метою в Тернопільському коледжі заплановано створити клас безпеки для популяризації руху дружин юних рятувальників-пожежних.

Під час зустрічі для гостей була проведена екскурсія навчальним закладом та були підняті питання партнерства і вдосконалення системи навчання дітей заходам пожежної безпеки шляхом створення дружин юних рятувальників-пожежних.

В межах співпраці передбачено сприяння створенню дружин юних рятувальників-пожежних, організація та проведення різноманітних змагань серед учасників ДЮРП, впровадження спільних заходів у навчальному закладі та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів і викладачів, спрямованих на підвищення обізнаності заходам пожежної безпеки та вміння діяти при пожежі та надзвичайних ситуаціях.

«В умовах сьогодення, молодь має бути освічена щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях. Безпека життя учнів – це пріоритет коледжу». – Зазначив полковник Вадим Ластовицький.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: