Заступник голови Тернопільської облради разом із ГО «ВПО України» зустрівся з переселенцями і передав допомогу від БФ «Хвилі змін»

16.05.2023 12:16   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель провів зустріч із переселенцями, які проживають на території області та поспілкувався з ними про усе, що їх цікавить. Зокрема, про те, як започаткувати і розвинути бізнес в області. Також він передав внутрішньо переміщеним особам допомогу від благодійного фонду «Хвилі змін».

Про це Ігор Сопель повідомив в соціальінй мережі.

«Продовжуємо допомагати переселенцям на Тернопільщині! З початку повномасштабного російського вторгнення Тернопільська область надала прихисток тисячам українців. Чимало з них залишились тут на постійне проживання. Разом із засновниками ГО “ВПО України”, народними депутатами України Максимом Ткаченком та Сергієм Козиром, а також членами міжфракційного депутатського об’єднання МФО «ВПО України», народними депутатами України Владленом Неклюдовим, Дмитром Соломчуком, Олександром Юрченком та Віталієм Войцехівським провели зустріч із вимушеними переселенцями.

Під час зустрічі надали відповіді на питання, що їх турбують, зокрема, надав консультацію підприємцям з Херсонщини, які хочуть отримати грант на садівництво.Немало внутрішньо переміщених осіб мають бажання започаткувати свій бізнес у нашій області. Це дасть можливість створити нові робочі місця та наповнювати бюджети громад.

Також мав нагоду вчергове надати гуманітарні продуктові набори для сімей ВПО. Вдячний за допомогу Кулику Руслану, Тарасу Савчуку та БФ «Хвилі змін».

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі