Голова Ради директорів компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда взяв участь в архітектурно-будівельному форумі

Опубліковано:
16 Травня, 2023

11 травня 2023 року в Києві у КВЦ Парковий відбувся Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників». Організаторами виступили Конфедерація будівельників України і медіагрупа DMNTR.

Захід об’єднав майже 5000 гостей. Більше ніж 60 стендів. 

 
Відбулося 3 головні тематичні дискусійні блоки: Міжнародний («Інвестиції. Інституції. Відбудова та інтеграція України до світового бізнес-контексту»), Внутрішній локальний бізнес («Архітектура. Будівництво. Стратегії розвитку»), Великий бізнес («Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика»). 

Під час заходу, за участю начальників обласних військових адміністрацій, міських, селищних та сільських голів відбулися обговорення пріоритетних проєктів відбудови та регіонального розвитку, а також особливостей та умов їхнього фінансування.

У заході взяв участь голова Ради директорів компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда. Про це він написав в соціальній мережі.

Взяв участь в Архітектурно-будівельному BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників». Дякую організаторам за можливість доєднатися до важливої події. Головний висновок, який можна зробити з усіх обговорень: Україну не перемогти! Дуже велика кількість людей, які не зупиняються та шукають можливості, аби й сьогодні, і в майбутньому ми разом відбудували все зруйноване, завершили активні проєкти та продовжували створювати сучасне, зручне житло для українців. З обговорень та спостережень можна побачити, що будівельна індустрія адаптувалась, більшість девелоперів відновила будівництво і продажі. Активно продовжується будівництво в туристичній сфері — запит високий, і за сучасних умов українці відпочивають в межах держави. Є високий інтерес з боку іноземних інвесторів до участі в проєктах відбудови, а також всі чекають на розширення програми єОселя — державної програми доступного кредитування житла, що дозволить більшій кількості українців стати власниками квартир. Віримо в Україну, її непереможність та силу наших героїв. Разом збудуємо краще майбутнє.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Відбудова країни, #ігор гуда, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: