Як отримати компенсацію за шкоду, завдану під час обстрілів Тернополя

Опубліковано:
16 Травня, 2023

Під час брифінгу в Тернопільській обласній військовій адміністрації міський голова Тернополя розповів, які кроки треба зробити жителям громади, аби отримати компенсацію за шкоду, завдану під час ракетної атаки.

«Найперше, власникам понищеного майна необхідно зателефонувати на лінію “102” та повідомити про пошкодження. Якщо у вас були знищені цінні речі, то обов’язково надати накладні або ж інші документи, що засвідчують вартість. Тоді спеціальна комісія, у складі якої є незалежний експерт, визначає, чи підлягає приміщення відновленню, чи демонтажу. І якщо об’єкт можна відновити, то визначають, які роботи мають бути проведені першочергово. Комісія дає висновок і тоді власник приміщення замовляє незалежного експерта, який оцінюватиме розмір збитків», – розповів міський голова Тернополя. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #компенсація, #Обстріли Тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: