На Тернопільщині фіксують наслідки ракетних обстрілів 13 і 14 травня

Опубліковано:
15 Травня, 2023

Тернопільська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях щодо воєнних злочинів проти мирних громадян України, які вчинили російські військові 13 і 14 травня. Правоохоронці фіксують докази цих злочинів. 

Також проводять усі необхідні процесуальні дії з людьми, які зазнали майнової та іншої шкоди через ракетні удари, – повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Як розповів начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол, станом на ранок 15 травня, на лінію «102» звернулися понад 160 осіб, які повідомили про пошкодження їхнього майна внаслідок обстрілів. А до міської ради такі заяви подали понад 40 людей, – каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Створена спеціальна комісія, яка виїжджає до заявників і фіксує шкоду, завдану людям під час вибухів. Найперше, ця комісія визначає, – це чи підлягає будівля ремонту, чи одразу знесенню. Думаю, що людей, які подають такі заяви, буде значно більше. Я рекомендую тернополянам, звертаючись за компенсацією, подавати максимально інформацію про збитки, тобто не лише про пошкоджені будівлі, а й асфальт чи землю та інше», – каже міський голова.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Обстріли Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: