Страшний сон для власника майна — викрадення чи пошкодження цінних предметів. На жаль, дуже часто на чужі багатства претендують зловмисники. Частіше за все, вони незаконним шляхом потрапляють на приватну територію та беруть все, що їм заманеться.

Постійно бути присутнім в конкретному місці неможливо, тому необхідно задуматися про збереження майна іншими способами. На сайті компанії Ohholding завжди можна замовити якісні послуги з охорони. Представництва «Охоронного холдингу» є в кожному регіоні України.

Особливості надання послуг

Завдяки послугам компанії можна попередити та відвернути викрадення чи пошкодження матеріальних цінностей. Клієнти завжди можуть замовити послуги з охорони:

  • квартир та будинків;
  • офісів;
  • транспорту;
  • інформації;
  • бізнесу тощо.

Крім того, можна найняти спеціалістів-охоронців, які зроблять неможливим вторгнення в особистий простір та пов’язані з цим небезпечні ситуації. Кожен з охоронців — майстер своєї справи, який готовий розв’язати складні ситуації, що пов’язані з безпекою.

Технічні пристрої для захисту майна

Найбільший рівень безпеки створюють технічні пристроїобто сучасні системи сигналізації. Таке обладнання не потребує постійного знаходження на певному об’єкті, при цьому завжди є можливість фіксації протиправних дій та їх попередження.

Сучасна сигналізація — складна система з чисельними модулями, які здатні запобігти вторгненню різними способами. В комплект обладнання входять:

  • система відеокамер, що не залишає сліпих зон;
  • реєстратори для запису;
  • датчики руху;
  • сенсори удару, задимлення, пошкодження тощо.

Навіть при знеструмленні об’єкта сигналізація залишається працездатною. Спрацювання одного з датчиків призводить до передачі тривожних даних в службу охорони та на смартфон власника.

Сучасні системи охорони передають сигнал кількома способами: мобільний зв’язок, інтернет. Тому навіть найхитріші злодії, що озброїлися технічними пристроями, не зможуть викрасти цінності. Замовляючи послуги професіоналів, можна бути впевненим у завтрашньому дні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #охорона, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: