«Створюємо простір вашої безпеки»: стартував новий проєкт поліції охорони

Опубліковано:
14 Травня, 2023

Проєкт Департаменту поліції охорони триватиме до 30 червня. Його мета – інформувати населення, представників органів влади, освіти, медичної інфраструктури, бізнесу про способи  надійного захисту їхнього майна.

З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України питання безпеки стало пріоритетним. У державі триває підготовка безпекової концепції, що передбачатиме і наявність обов’язкової озброєної охорони передусім на об’єктах життєзабезпечення населення. Департамент поліції охорони, реалізовуючи проєкт «Створюємо простір вашої безпеки», працює на випередження. 

– Під вартою поліції охорони Тернопільщини перебуває понад 5300 об’єктів, нагляд за якими відбувається за допомогою головного пульта централізованого спостереження, – розповідає начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області Олег Іващенко. – Ми охороняємо 1855 об’єктів торгівлі,  817 недержавних офісів, 416 закладів освіти, понад 190 об’єктів банківської системи, заклади охорони здоров’я, автозаправні станції, інші об’єкти. Забезпечуємо надійну охорону автотранспорту і фізичних осіб.

Від початку року наряди реагування поліції охорони Тернопільщини здійснили понад 3320 виїздів і затримали 228 правопорушників. Жодної крадіжки з об’єктів, які перебувають під нашою вартою, не зафіксовано. 

Поліція охорони – єдина структура на ринку охоронних послуг України,  що має визначені Законом права та повноваження на застосування зброї та вже протягом 70 років забезпечує надійний захист у всіх сферах.

Завдяки досвіду й оперативному реагуванню правоохоронці гарантують бездоганний результат.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #поліція охорони
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: