У ЗУНУ відбулися звітно-виборні збори «НОК України» в Тернопільській області

Опубліковано:
11 Травня, 2023

У залі засідань вченої ради Західноукраїнського національного університету відбулися звітно-виборні збори «НОК України» в Тернопільській області. 

Відкрив збори ректор університету Андрій Крисоватий.

«Класичний університет Тернополя гостинно зустрічає Національний олімпійський комітет. Повномасштабна війна в Україні  змінює наші життєві траєкторії, але завдяки Збройним Силам України ми маємо можливість проводити такі заходи. Пам’ятаймо, що у кожного із нас свій фронт, але всі ми об’єднані спільною ідеєю та метою. Тому працюймо на благо розквіту нашої держави та заради молоді!» – зазначив Андрій Крисоватий. 

У заході взяли участь 75 делегатів з місцевих осередків Тернопільщини: керівники обласних організацій, товариств, відомств та інші посадові особи.

«Ще минулого року ми повинні були зустрітися, проте початок російської агресії змінив усі наші плани. У час повномасштабної війни загинули наші співвітчизники, друзі, колеги та прихильники олімпійського руху. Пом’янімо їх хвилиною мовчання.  Дорогі колеги, сьогодні нам  потрібно обрати новий колектив осередку та його керівництво. Бажаю усім нам плідної праці!»– наголосила голова місцевого осередку громадської організації «НОК України» в Тернопільській області Олена Білосюк.

Під час засідання було нагороджено подяками та грамотами НОК Олександра Бірюкова, Миколу Крутя, Володимира Небесного, Володимира Мариновського, а також чемпіонку світу серед юнаків із санного спорту Юліанну Туницьку, срібного призера на етапі Кубка націй із санного спорту Андрія Мандзія, директора навчально-спортивної бази Кременецької ОДЮСШ «Колос» із санного спорту та голову обласної федерації з санного спорту Анатолія Малищика. Подяку за вагомий особистий внесок в розбудову олімпійського руху та розвиток біатлону в Україні та Тернопільській області вручили Павлу Клочку. 

Продовжуючи звітно-виборні збори, делегати обрали робочу президію, секретаріат, мандатну комісію, лічильну комісію, редакційну комісію, затвердили порядок денний і регламент, заслухали та обговорили звіти присутніх.

Новим очільником НОК України в Тернопільській області обрано доктора юридичних наук, професора Західноукраїнського національного університету, народного депутата України Івана Калаура.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ, #крисоватий
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: