Водіям на замітку: які запчастини необхідно перевірити перед довгою поїздкою

Опубліковано:
10 Травня, 2023

Щоб далека поїздка на авто принесла лише позитивні емоції, потрібно правильно підготуватись до майбутньої подорожі. Як це зробити розкажемо у цій статті.

Сучасні автомобілі легко справляються з довготривалими поїздками. Проте людина може знаходитись біля керма не більше 900 км в день, пише “Газета Місто”.

Для довготривалих поїздок автомобіль повинен бути оснащений: запасним колесом, насосом, інструментами, буксирувальним колесом, аптечкою. Не зайвими будуть навігатор, сумка-холодильник, зарядка для телефона і т.д.

Що потрібно перевіряти перед поїздкою на авто?

Перед довгою поїздкою необхідно перевірити наступні автомобільні запчастини:

  1. Шини: переконайтеся, що шини мають достатній протектор і правильний тиск. Шини зі зниженим тиском можуть призвести до нестабільності автомобіля на дорозі та збільшення споживання палива.
  2. Гальма: переконайтеся, що гальма працюють належним чином і не зношені. Перевірте рівень гальмівної рідини та наявність будь-яких протікань.
  3. Акумулятор: переконайтеся, що акумулятор заряджений і не має ознак відмови. Перевірте клеми на наявність корозії.
  4. Охолоджувальна рідина: перевірте рівень охолоджувальної рідини та її стан. Замініть охолоджувальну рідину, якщо вона забруднена або зношена.
  5. Мастило: переконайтеся, що воно налите правильно і не зношене. Перевірте рівень масла та додайте його, якщо потрібно.
  6. Фільтри: перевірте фільтри повітря та палива і замініть їх, якщо вони забруднені або зношені.
  7. Система охолодження: перевірте радіатор, вентилятор та наявність будь-яких протікань.
  8. Система запалювання: перевірте свічки запалювання та замініть їх, якщо вони зношені.
  9. Освітлення: перевірте, чи всі лампи освітлення працюють належним чином, включаючи головні фари, протитуманні фари, габаритні та поворотні ліхтарі.

Перевірка цих запчастин гарантуватиме безпеку та знизить ризик поломки автомобіля під час довгої поїздки.

Замовити запчастини за доступною ціною можна на авторозбірці. Шрот — це найкращий спосіб зекономити та придбати дійсно якісні та оригінальні комплектуючі. На авторозбірках працюють спеціалісти, які вміють акуратно знімати запчастини не пошкоджуючи їх. Вони тестуються на цілісність та працездатність, після чого відправляються на продаж. Великі компанії надають гарантію на встановлення та перевірку придбаний у них запчастин. Тепер, за допомогою авторозбірок, можна підібрати запчастини абсолютно для будь-яких авто.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: