Дизайн завжди має значення під час купівлі автомобіля, адже це один з основних способів створити імідж і забезпечити престиж власника. Щоб виділятися серед інших на вулиці та зарекомендувати себе практичним і прогресивним, варто звернути увагу на Mercedes EQ. У цій машині знайшли втілення всі останні тенденції – від технологічних рішень до оформлення.

Придбати електромобіль з гарантією 2 роки зручно в салоні у офіційного дилера – СП ТОВ “Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц”. Тут представлений великий шоурум машин німецького концерну, що відповідають будь-яким уподобанням. Можна знайти варіанти на будь-який бюджет – досвідчені фахівці зорієнтують за характеристиками і допоможуть вибрати. В автосалоні також проводять діагностику і ремонт несправностей на сертифікованому обладнанні бренду.

null

Краса і прогресивність у кожній деталі

Mercedes-EQ EQA – це універсальний електрокар, придатний для поїздок на роботу, в магазин, в гості до друзів або навіть для подорожей. Виробник у кожній деталі підкреслює відповідність машини останнім тенденціям. Вона має однаково гарний вигляд зовні та всередині, привертаючи увагу зіркою, розташованою в центрі радіатора, і світлодіодними смугами на кузові.

Інтер’єр салону виконаний у футуристичному стилі, прикрашений вставками з рожевого золота. У ньому багато технологічних елементів для комфортної взаємодії між водієм і автомобілем. Оформлення легко налаштувати під себе, щоб перетворити машину на зручний, затишний простір. Авто пропонується в кількох комплектаціях, навіть у стандартній є все, щоб кожен, хто перебуває всередині, почувався добре.

Керувати машиною легко завдяки продуманим рішенням для безпеки. Так, пакет паркування дозволить швидко знайти вільне місце, щоб припаркуватися без пошкоджень. Системи підтримки особливо оцінить водій-початківець, адже в них реалізовано контроль сліпої зони, активне екстрене гальмування та відстеження дорожніх знаків. Адаптивне дальнє світло створить комфортні умови для поїздки в темряві, не сліпитиме зустрічних водіїв.

Пакети обладнання та мультимедіа

Охочим придбати цей автомобіль пропонуються не тільки різні комплектації, а й кілька варіантів пакетів обладнання. Кожен із них доповнює інший, даючи змогу максимально оцінити переваги моделі. Це такі пропозиції:

  • Advanced – здивує двома широкоформатними дисплеями Widescreen Cockpit на 10,25 дюйма;
  • Advanced Plus – глибоке, насичене звучання, яке гідно оцінить будь-який меломан;
  • Premium – це найбільш прогресивне оснащення, включно з акустичною системою Burmester® і великим панорамним зсувним дахом.

Шанувальники сучасних рішень неодмінно оцінять цей електромобіль. У будь-якій комплектації доступна мультимедійна система MBUX з голосовим управлінням, безконтактним перемиканням налаштувань і вибором стилю дисплея.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mercedes-EQ EQA, #автомобіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: