Голова Тернопільської облради Михайло Головко привітав працівників і волонтерів Червоного Хреста зі 105-річницею

Опубліковано:
9 Травня, 2023

З нагоди 105-ї річниці створення Товариства Червоного Хреста України голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко привітав працівників і волонтерів організації та відзначив їх жертовну працю подяками від найвищого представницького органу Тернопільської області.

– Арістотель казав: “Мета життя – це служити людям і творити добро”. Саме ці люди присвятили себе благородній місії. Підчас війни організація Червоний Хрест України відіграє дуже важливу роль, допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує. Приємно відзначити, що за цей час ми підписали спільний меморандум про співпрацю. Завдяки вашій ініціативі та плідній роботі з міжнародними організаціями кошти будуть залучені для розвитку Петриківського обласного геріатричного пансіонату, – відзначив у привітальному слові Михайло Головко.

 

Допомогу співробітників та волонтерів Червоного Хреста України та Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця щоденно відчувають сотні людей.

Яскравим свідченням їх жертовності та відданості справі є фотовиставка “Ми поруч”, відкрита сьогодні на честь відзначення річниці в Українському Домі “Перемога”.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: