Голова Тернопільської облради Михайло Головко поспілкувався з майбутніми політологами

Опубліковано:
8 Травня, 2023

Днями на екскурсії у стінах Тернопільської обласної ради побували майбутні політологи – студенти Навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Богдана Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.

Обговрили політичний курс, націлений змінити державу. Студенти побачили, як працює найвищий представницький орган місцевої влади і навіть відчули себе її представниками – сівши у крісла депутатів. У цікавій і динамічній розмові обговорили історичний злам двох останніх десятиліть. Саме цей період формував мій особистий досвід. 

Мав нагоду поспілкуватися зі студентами того ж факультету, на якому навчався 20 років тому. Залюбки поділився спогадами, баченнями. Розповів, чому саме обрав непростий шлях у команді націоналістів: адже ішов в політику, щоб міняти її, щоб впроваджувати свої ідеї, а не пливти за течією. Сильною буде нація, яка має свою державу і наповнена ідеологічним змістом. З радістю відповів на усі питання і дякую студентам за активність. Приємно, що молодь цікавиться політикою та діяльністю влади. Це дуже важливо, адже саме вони є головним інструментом розбудови України, саме від їхнього розвитку і успіхів залежить її майбутнє. – напсиав в соціальній мережі голова Тернопільскої обласної ради Михайло Головко. 

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #Політологи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: