«Навіть важка травма не стане на заваді до мрії», – на Тернопільщині чоловік завершив трирічний проєкт

Опубліковано:
8 Травня, 2023

Житель Тернопільщини, депутат Гусятинської ОТГ VII скликання Іван Космина завершив свій трирічний проєкт. Чоловік пересувається на інвалідному візку і мріяв про те, щоб їздити на власному мотоциклі. Врешті він змайстрував для себе цей транспорт.

У Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю Іван Космина поділився цією новиною у мережі Facebook: 

«В Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю офіційно відкрив мотосезон.

Проект ”Фенікс” на базі мотоцикла Дніпро МТ-10 над яким я працюю майже три роки підходить до завершення. Не втомлюсь говорити слова вдячності кожному хто долучився до цього проекту, але більш детально про це трішки згодом.

Завдання цього мотоцикла і моє особисто – показати суспільству, що навіть важка травма не може стати на заваді до мотоподорожі чи будь-якої іншої мрії. Бо людина в якої немає мрії перетворюється на овоч.

Літом цього року я планую подорож на мотоциклі в Карпати і дуже сподіваюсь, що в мене все вийде. А сьогодні разом зі своїм другом Тимофій Безпалько з’єднали мотоцикл з коляскою та здійснили маленьку подорож до Гусятина Хмельницької обл. Те що я відчуваю після цієї поїздки важко описати словами, емоції переповнюють і ці три роки важкої праці, які я пройшов, виправдовують себе. Фенікс їде і досить добре їде. Вже наступного тижня плануються покатушки в місті Чортків, я думаю, що це буде дуже цікаво. P.S. До зустрічі на дорозі», – написав чоловік у Facebook.

На свій новий транспорт чоловік прикріпив жовто-блакитний та червоно-чорний прапори.

null
null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван космина, #інвалідність
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: