Віктор Винник і МЕРІ презентують пісню про Львів

Опубліковано:
5 Травня, 2023

Мiста, як i люди, мають свої днi народження. Цього року древнiй Львiв вiдзначатиме День мiста 6 травня. Про Львiв написано безлiч пiсень, i це не дивно, бо вiн спонукає i надихає.

Колись пiсня Вiктора Винника i МЕРI «Мiсто» стала офiцiйним гiмном святкування 750-рiччя мiста Лева. Що цiкаво, у цiй пiснi про Львiв жодних згадок не було, та почувши її, кожен безпомилково вгадував, про яке саме мiсто йдеться.

Однак музиканти вирiшили не зупинятися на досягнутому i написати пiсню саме про Львiв. Щоправда, трек отримав назву «Хай все буде так», хоча вiн цiлком присвячений культурнiй столицi України.

Продюсував пiсню лiдер гурту PANCHYSHYN Остап Панчишин на львiвськiй студiї Jenny Records. В планах – зйомка вiдеоклiпу, але наразi для користувачiв YouTube зроблено лiрик-вiдео, де за основу взято свiтлини Львова авторства давнього знайомого команди, фотографа Ярослава Барана.

Про нову пiсню Вiктор Винник каже: «Я хотiв передати власне бачення мiста i своє ставлення до нього. Думаю, багато хто роздiлить мої думки, бо так само, як я, вiдчуває Львiв…»

Трек «Хай все буде так» увiйде до сьомого студiйного альбому Вiктора Винника i МЕРI, назва якого ще не розголошується. Вихiд платiвки заплановано на початок лiта, вона вмiщуватиме десять композицiй. Деякi з них виходили як сингли, але будуть i новинки.

Дуже хочеться, щоб наступний день народження мiсто Лева вiдзначало вже пiсля нашої Перемоги у мирнiй країнi. Цей день наближує наша героїчна армiя, а ми повиннi допомагати їй на своєму мiсцi чесною та самовiдданою працею.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор винник, #мері
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: