Тернопільські студенти взяли участь у Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні

Опубліковано:
4 Травня, 2023

Факультет мистецтв ТНПУ гідно представив наш університет на Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні «Я там, де є Благословіння». 

Цей фестиваль-конкурс проводиться в Тернополі з 2011 року та став невід’ємною частиною культурного життя міста та здобув заслужений авторитет серед професійних та аматорських художніх колективів, виконавців і вокальних шкіл не тільки в Україні, але і за її межами.

Цьогорічний Відкритий фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є Благословіння» проходив 30 квітня в Українському домі. 

Хорова капела «Освіта» факультету мистецтв ТНПУ (керівник Галина Яценко, концертмейстер Оксана Юрчак) вибороли Диплом лауреата І ступеня в номінації «Хори та капели» категорії «Професіонали». 

Хорова капела «Освіта» факультету мистецтв ТНПУ

Керівник естрадної студії ТНПУ Уляна Шерстій виборола Диплом лауреата  І ступеня в номінації «Солісти-вокалісти» категорії «Професіонали», а також Відзнаку міського голови м. Тернополя Сергія Надала та особливий приз – мікрофон. 

Уляна Шерстій

Духовна пісня єднає людей та підтримує моральну стійкість народу, а у нинішній час це особливо важливо!  

Уляна Шерстій 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: