Палітра кольорів Kolorit Ukraine Home від дизайнера Makhno: як створити стильний інтер’єр вашого дому

Опубліковано:
2 Травня, 2023

Якщо ви готові зробити власний інтер’єр по-справжньому стильним, почніть з концепції — тематики оселі, бо саме вона визначає стиль. Ідея зазвичай обертається навколо меблевого та технічного наповнення, навколо історичних чи популярних тем, та навколо кольорів. Як приклад — ідея сучасної української оселі, що відображена у колекції кольорів Ukraine.Home. Колекцію розробив відомий український дизайнер Сергій Махно спільно з українським брендом Kolorit. Та як вони вгадали, які саме кольори та палітри відтінків найчастіше використовують українці в своїх оселях?

Як студія Makhno та Kolorit створили колекцію Kolorit Ukraine.Home

Щоб дізнатися, яким кольорам та відтінкам надають перевагу українці в побуті з давніх часів і до сьогодення, компанія Kolorit та студія дизайну Makhno провели дослідження української колористики. Результатом такої роботи стала ексклюзивна колекція кольорів. Ukraine.Home — це 40 кольорів, в яких втілюється українська оселя, де традиції поєднуються з трендами. Кольори поділили на 8 сетів:

  • Світанковий

  • Медовий

  • Вечірній

  • Терпкий

  • Серпневий

  • Опівнічний

Основна ідея Ukraine.Home базується на традиційному символізмі, де зелений колір означає траву та ліси, жовтий — сонце, синій — воду чи небо. Для цього Сергій Махно вивчав символізм кольорів у побуті минулого та сьогодення. 

null

Фото з мережі Інтернет

Як застосовувати палітру кольорів Kolorit Ukraine.Home для створення стильного інтер’єру

Відтінки сету “Світанок” стануть вдалим рішенням для сучасної кухні, де приємно починати день, заряджатися настроєм та енергією. Якщо фарбуєте вітальню — зверніть увагу на сети “Медовий” та “Яблуневий”. Їхні кольори дарують знайоме відчуття дому та затишку. Темні кольори більш стриманного сету “Терпкий” створять робочу атмосферу в домашньому кабінеті чи офісі. Для приватного простору спальні оберіть теплі відтінки сету “Серпневий” чи більш нейтральні кольори з сету “Опівнічний”. Якщо любите насичені кольори, для вас Kolorit та студія Makhno створили сет “Журавлиний”. Більше подробиць дізнавайтеся тут, а ми встановимо, в чому полягають переваги палітри Ukraine.Home.

null

Фото з мережі Інтернет

Які переваги має палітра Kolorit Ukraine.Home у порівнянні з іншими палітрами

На відміну від стандартних, звичних палітр, колекція Kolorit Ukraine.Home ексклюзивна. Вона враховує кольорові уподобання українців та пропонує затишок, знайомий нам з дитинства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: