Тернопільський педагогічний підписав угоду про співпрацю з Кам’янець-Подільським державним інститутом

Опубліковано:
2 Травня, 2023

1 травня представники Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка у складі: ректора – Богдана Буяка, проректора з навчально-методичної роботи – Ігора Гевка, керівниці інклюзивно-ресурсного центру ТНПУ – Зоряни Удич, а також завідувачки кафедри спеціальної та інклюзивної освіти – Ганни Слозанської поспілкувалися про можливі формати співпраці з ректором навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» – Мар’яном Тріпаком.

Під час зустрічі обговорили актуальні питання розвитку інклюзивної освіти в теперішній час, процес адаптації студентів у закладах, організацію навчального процесу в цілому, а також про кооперацію між Тернопільським національний педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та НРЗВО «Кам’янець-Подільського державного інституту».
 
Богдан Буяк і Мар’ян Тріпак підписали договір, який регламентуватиме подальше співробітництво між закладами.
 
Співпрацю затверджено
 
«Я ніколи не відмовляюся від роботи та завжди прагну до кращого. Тому дякую вам, колеги, за привітність до нашого навчально-реабілітаційного центру, за участь в конференціях, бо це не може не тішити.
 
Ваші працівники, Богдане Богдановичу, добре розуміють, яка це важка, довготривала робота зі студентами, які здобувають інклюзивну освіту, але в жодному випадку не можна їх виділяти серед інших. Вони так само прагнуть до якісних наукових змін, як і ми з вами, а наша відповідальність – допомогти цим студентам здобути вищу освіту», – розповів Мар’ян Миколайович.
 
Ректор НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» - Мар’ян Тріпак
 
Ще ніхто не отримав висококваліфікованого результату в науці без свободи та права вибору. Де свобода – це відповідальність і постійний контроль. Лише той, хто вміє цим користуватися – пізнає вершину своєї досконалості. 
 
Кращі завжди обирають кращих!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: