Вуличні двері – візитівка будинку. На них економити не можна

Опубліковано:
2 Травня, 2023

Глянувши на вхідні двері будинку, можна багато сказати про власника оселі. Колір, стиль, оздоблення – усі ці деталі мають значення. Вони «видають» смак та вподобання власника.

Вуличні двері – це візитівка будинку. Саме вони є тим елементом, який задає тон інтерʼєру оселі. Тому до їх вибору господарі підходять доволі прискіпливо.

Передусім, вуличні двері мають бути міцними й надійними, щоб запобігти потенційним зловмисникам. Також не вигоряти на сонці та не деформуватися під час проливного дощу. Тому, обираючи вуличні двері, ви маєте вирішити, яким критеріям вони мають відповідати. 

Основне у дверях – матеріал з яких вони виготовлені, бо кожен має свої плюси й мінуси.

null

Дерево актуальне у всі часи

Деревʼяні двері – одні з найпопулярніших. Вони мають ефектний вигляд і легкі у користування. Але, попри всі свої переваги, дерев’яні двері мають і свої недоліки: деревина неминуче розширюється та звужується разом зі змінами температури та вологості, а в деяких випадках вона може деформуватися, стискатися або скручуватися. Крім того, під впливом вологи дерев’яні двері можуть прогнивати.

Попри те, що сучасне виробництво стало досконалішим,  дерев’яні двері залишаються чутливими до навколишнього середовища. Якщо ви купуєте його, розраховуйте шліфувати, фарбувати або перефарбовувати їх через кілька років.

Сталь краща за дерево

Сталеві двері компенсують недоліки деревини й мають свої переваги. З одного боку, сталеві двері набагато довговічніші. Крім того, сталеві двері не розширюються і не звужуються, а це означає, що вони завжди відкриваються і закриваються плавно, незалежно від пори року. Врахуйте, що сталеві двері краще ізолюють від шуму, ніж дерев’яні. Тому вони часто є найдоступнішим варіантом.

Скловолокно – вибір сучасних людей

Найновішим матеріалом для виготовлення вхідних дверей є скловолокно, яке швидко стає найпопулярнішим. На відміну від сталі, скловолокно не схильне до іржі. І на відміну від дерева, скловолокно не гниє. Завдяки новітнім технологіям виробництва вхідні двері зі скловолокна не сприйнятливі до факторів навколишнього середовища, які загрожують іншим типам дверей. Двері зі скловолокна не потребують технічного обслуговування, стійкі до вм’ятин і напрочуд міцні. Крім того, вони забезпечують високу теплоізоляцію.

Пластик – висока якість і розумні ціни

Пластик — недорогий і доступний варіант для вхідних дверей. Вуличні двері з ПВХ міцні та довговічні, що робить їх надзвичайно безпечними. Вони прості в обслуговуванні, не гниють і не іржавіють. Ви можете придбати ПВХ двері в різноманітних кольорах і дизайнах. Минули ті часи, коли білий був єдиним доступним кольором.

Немає стандартів і рекомендацій, щодо дизайну  вуличних дверей. Кожен любить щось своє, тому вислів, що про смаки не сперечаються, в цьому випадку дуже влучний. Однак основне правило полягає в тому, що вхідні двері мають відповідати фасаду та вікнам.  Виробники дверей пропонують багато варіантів.

Можливо, не безпосередньо, але якість продукту також пов’язана з гарантією, яку може надати нам виробник, продавець, дистриб’ютор та імпортер наших дверей. Як правило, чим він довший і чим більше елементів містить, тим виробник впевнений у якості продукту, який він пропонує. 

Правильно підібрані двері повинні бути не тільки красивими, але й акуратними. Тому варто звернути увагу на якість обраного вами матеріалу. Економити на вуличних дверях немає сенсу, інакше вони не витримають випробування часом.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вуличні двері, #вхідні двері, #двері, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: