Початково в планах було проведення бою між Усиком та Ф’юрі наприкінці лютого або на початку березня 2023 року, але через труднощі у переговорах команд, які не могли домовитися щодо дати та місця проведення поєдинок потрібно було перенести. Більш детально про всі нюанси запланованого матчу на  https://datacolor.com.ua/.

Після реваншу Усик – Джошуа, було заплановано найочікуваніший поєдинок за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі в Саудівській Аравії. Але сторони так і не досягли серйозних домовленостей. Однак, промоутер Френк Уоррен заявив, що сторони узгодили дату для проведення бою в суботу 29 квітня.

Що очікується від бою — аналітика від 1win бк

Боксерський поєдинок між чемпіонами згідно поширеної на сайті 1він офіційний сайт заплановано на кінець квітня, але поки що немає остаточного рішення щодо місця проведення. На міце приймаючої сторони для проведення заходу претендувала Саудівська Аравія та Велика Британія. Однак, представники боксерів вказали Близький Схід як бажану локацію, але вирішальним фактором є фінансові питання бою, які повинні бути покриті спонсорами. Якщо узгодження не будуть досягнуті, титульний поєдинок можливо пройде в Англії.

Олександр Усик, вийде на ринг, щоб зіткнутися з Тайсоном Ф’юрі, у титульному поєдинку, де стане відомою доля чотирьох поясів. Це має бути перший бій в історії, де будуть змагатися за 4 основні пояси дивізіону. Більш детально про всі технічні нюанси запланованого матчу на 1vin дзеркало.

Навіть якщо Олександр Усик провів лише 4 поєдинки в суперважкій вазі, це не вказує на його несумісність з цією ваговою категорією. З іншого боку, Тайсон Ф’юрі став чемпіоном завдяки перемогам над багатьма зірковими та топовими боксерами, це дає йому право воювати за звання абсолютного чемпіона.

Хоча Олександр Усик є андердогом у титульному бою, він також може стати аутсайдером, але як підтверджують фанати боксера на 1 win бк — він готовий до цього випробування. Аналітики вважають, що Тайсон Ф’юрі має значну перевагу у цьому поєдинку. За оцінками букмекерів, більше шансів на перемогу має британець.

Прогнози відомих боксерів — цікаве в огляді на 1він офіційний сайт

Багато експертів 1win з нетерпінням чекають призначення дати поєдинку. Андре Ворд висловив зацікавленість можливим боєм між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, вказавши на набір унікальних навичок кожного боксера. Він зауважив, що Ф’юрі, з його аматорським досвідом, володіє чудовим розмахом рук та здатністю використовувати їх належним чином, щоб здобути перемогу.

Крім того, Ф’юрі відзначився своєю здатністю підніматися після потужних ударів, які б нокаутували більшість інших боксерів. За словами Ворда, зріст Усика може і не має значення, оскільки цей боєць є непередбачуваним та має свій унікальний стиль. Однак, на його думку, яку підтримує і більшість експертів 1 vin бк, інтригуючим в цьому бою є саме зіставлення навичок та стилів цих двох боксерів.

Хасім Рахман, відомий екс боксер, вважає, що українець має всі шанси перемогти британця та стати абсолютним чемпіоном світу. Букмекер 1він приймає відповідні ставки на перемогу в різних варіаціях в лайв режимі та не прематчі. Рахман відзначає, що Усик є найкращим важковаговиком в наш час, і Ф’юрі, який його копіює, може навіть бути гіршим у плані боксерської майстерності. Важливо також враховувати, що вагова категорія надважкої ваги має свої особливості, і боксерський IQ Усика може зіграти важливу роль в його успіху.

Прогнози та як вони допомагають виграти гроші

Колишній чемпіон світу також не лишився осторонь. Ділимося ексклюзивом на 1win дзеркало. Леннокс Льюїс висловив бажання спостерігати за боєм та закликає організаторів провести такий бій для задоволення фанатів. Він зауважує, що пройшло вже 19 років з моменту останнього бою за цей титул, і прихильники боксу мають право на це.

На думку колишнього суперника обох боксерів Майка Гантера, український боксер може скористатися габаритами суперника для власної перемоги. Він вважає, що Усик повинен буде відкоригувати деякі показники, але вага не матиме великого значення у цьому бою, як думає більшість. Гантер також гадає, що це буде цікавий поєдинок, адже Усик має добре впоратися зі своїм завданням. Сподіваємося користувачам 1-vin офіційний сайт доведеться спостерігати цей визначний бій за титул супер чемпіона.

Дерек Чісора, вважає, що «Циганський король» здобуде перемогу в бою за звання абсолютного чемпіона світу. Він залишається при своїй думці і вважає, що вимоги інших бійців на титульний пояс не змінять його погляду на цей бій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бокс, #усик, #Ф'юрі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: