Віталій Кличко на зустрічі з Блінкеном у Денвері закликав посилити допомогу Україні, щоб нарешті зупинити варварів

Опубліковано:
28 Квітня, 2023

Мер Києва Віталій Кличко в межах Саміту мерів Північної та Південної Америки зустрівся з держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Закликав посилити підтримку України, щоб нарешті зупинити країну-терориста і притягнути до відповідальності за воєнні злочини.

Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. 

«Країна-терорист має бути покарана, воєнні злочинці – притягнуті, нарешті, до відповідальності! Бо росія не збирається зупинятися. І продовжує вбивати мирних українців, зокрема, жінок і дітей. Цілеспрямовано бомбить житлові будинки, чинить геноцид українського народу. І чим швидше цивілізований, демократичний світ допоможе Україні зупинити варварів, тим швидше буде мир і стабільність в Європі На цьому я сьогодні наголосив у Денвері, на саміті мерів, під час зустрічі з Державним секретарем Ентоні Блінкеном», – повідомив Віталій Кличко.

Він також підкреслив, що в цей критичний момент допомога партнерів має бути посилена. І збройна, і економічна.

Раніше Віталій Кличко у Вашингтоні провів зустрічі з американськими політиками та членами уряду США, на яких також наголошував на необхідності посилення військової та фінансової підтримки України. 

Також Кличко в межах всесвітнього саміту мерів, який проходить у Денвері, провів низку зустрічей з мерами США та інших країн з питань участі у відновленні українських громад.

Перший Саміт міст Північної та Південної Америки проходить у Денвері, США, з 26 по 28 квітня. Захід організовано за ініціативи Державного департаменту США та за підтримки USAID.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віталій кличко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: