Кличко в США: говоритиме з політиками та урядовцями про допомогу Україні

Опубліковано:
26 Квітня, 2023

Мер Києва Віталій Кличко поїхав з візитом до Сполучених Штатів Америки. Він відвідає Саміт міст Північної та Південної Америки та обговорить з представниками уряду США допомогу та підтримку Україні.

Про це Кличко повідомив у Facebook.  

«На запрошення наших американських партнерів прибув до США на Саміт міст Північної та Південної Америки, який відбудеться у Денвері 26-28 квітня. Сьогодні і завтра про підтримку і допомогу Україні говоритиму у Вашингтоні з сенаторами та конгресменами, провідними політичними експертами та представниками уряду США», – заявив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що Саміт міст Північної та Південної Америки проводиться вперше. Мери багатьох міст західної півкулі зберуться заради посилення співпраці, обміну досвідом у розвитку місцевого самоврядування, наголосив Віталій Кличко.

Раніше Віталій Кличко зустрівся у Лісабоні з португальськими політиками та обговорив повоєнне відновлення Києва та підтримку України країнами Євросоюзу. Також Віталій Кличко зустрічався у Києві з групою старших радників Конгресу США. Закликав збільшити військову підтримку України та прискорити темпи постачання зброї.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кличко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: