«Гадз» є спонсором забігу «Київський півмарафон незламності», а також проводить благодійний захід «Квітучий сад 2023» на Тернопільщині

Опубліковано:
25 Квітня, 2023

Фермерське Господарство «Гадз» є спонсором забігу «Київський півмарафон незламності» в столиці, а також проводить благодійний спортивний захід «Квітучий сад 2023».

Адже як кажуть у фермерському господарстві, вони вболіваютьє за здоровий спосіб життя людей, бо тільки здорова Нація може будувати Сильну Державу! ФГ “Гадз” – об’єднані сміливістю і крок за кроком долають дистанцію до перемоги разом з українцями. 

Фермерське Господарство «Гадз» є спонсором забігу «Київський півмарафон незламності», а також проводить власний благодійний спортивний захід «Квітучий сад 2023 », реєстрація за посиланням https://e.ticketme.org/events/Kvituchyy-sad-2023Учасники забігу мають змогу насолодитись нашою продукцією, зокрема, яблучками , корисними чіпсами та соками-смузі, які додають енергію та відновлюють сили. – повідомляють у компанії. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гадз
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: