«Мав честь бути учасником Міжнародного саміту міст і регіонів, який відбувся у Києві», – Михайло Головко

Опубліковано:
25 Квітня, 2023

У Києві відбувся Міжнародного саміт міст і регіонів. Зустріч відбулася в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та об’єднала керівників громад із різних країн-партнерів України.

У роботі саміту також брали участь представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії, місцевого самоврядування Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Фінляндії, Литви, Румунії, Чехії, Португалії, Сполучених Штатів Америки та інших європейських і світових держав.

Від Тернопільщини на саміті був і голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Обговорюємо важливі питання, пов’язані з наслідками російської військової агресії, організацією гуманітарної допомоги соціально вразливим групам жителів деокупованих територій, відновленням критичної інфраструктури та житлового фонду, системою надання соціальних послуг та шляхами відновлення економічної діяльності. Панельні дискусії також будуть присвячені ролі волонтерського руху у відновленні деокупованих територій, доступу українських громад до міжнародної гуманітарної та технічної допомоги, координації взаємодії органів влади з міжнародними фондами та програмами, – повідомляв він у соціальній мережі. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: