Христос Воскрес: Тернопільська пивоварня «Опілля» вітає з Великоднем!

Опубліковано:
16 Квітня, 2023

Христос воскрес! “Опілля” вітає вас, дорогі краяни, з Великоднем. Раді розділити світлу радість Христового воскресіння з кожним, хто нині крокує разом із нами до Перемоги. Чи на полі бою, чи у волонтерському строю, чи на своєму робочому місці, день при дні наближаючи найочікуваніший день, що стане другим Великоднем для України.

 

Сподіваємося, що Христос воскрес Вірою, Надією і Любов’ю в серцях усіх українців. Не залежно від того, де ви зустрічаєте цьогорічний Великдень і наскільки ваше серце заповнене  болем. Знаймо: як Ісус переміг своїм воскресінням смерть, визволив нас від гріха і подарував життя вічне, так і ми, українці, воскресимо своєю боротьбою святу Волю, визволимо рідну землю і подаруємо світові надію на майбутнє без воєн і країн-агресорок. У всьому Всесвіті не залишилося сумнівів, що саме так і буде!

«Опілля» цінує справжнє, шанує традиції , знає, який смак у свята, тож щиро зичить кожному смачної паски і затишного, теплого розговіння. Хай Любов Всевишнього загоїть душевні рани, зцілить зболені серця, дасть нам сил і натхнення до праці й боротьби.

 

Хай на честь воскресіння Ісуса Христа в Україну прийде справжня весна, а над Україною зійде благословенне сонце Перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: