Студент ТНПУ – чемпіон України з універсального бою

Опубліковано:
14 Квітня, 2023

4-9 квітня у місті Чернівці відбувся чемпіонат України з універсального бою серед усіх вікових груп. У фізкультурно-спортивному комплексі «Олімпія» за нагороди у розділах «лайт» і «класика» змагалися понад 270 спортсменів із 13 областей нашої держави та м Києва.

У напружених поєдинках, що складалися з подолання спеціальної смуги перешкод, стрільби, метання ножів і рукопашного поєдинку на татамі, спортсмени змагалися не лише за медалі з грамотами, а й за можливість представляти нашу країну на міжнародних змаганнях – чемпіонатах Європи та світу.

На цих змаганнях у складі збірної команди Тернопільської області успішно виступив студент факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка (спеціальність «Фізична культура і спорт») Сергій Качура. У розділі «лайт» Сергій став чемпіоном в особистому заліку серед дорослих у ваговій категорії до 65 кг.

Слід зазначити, що Сергій є кандидатом у майстри спорту з вільної боротьби, багаторазовим чемпіоном і призером всеукраїнських змагань з цього виду спортивної боротьби. Поєднання різних видів єдиноборств допомагає Сергію Качурі у навчанні, подальшому удосконаленні спортивної майстерності і службі в Державній прикордонній службі.

Вітаємо нашого студента із високим результатом та бажаємо мирного неба, подальших високих здобутків у спорті і навчанні! Особлива подяка мужнім воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість готувати сильну молодь!

null

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Доцент кафедри теорії і методики

олімпійського та професійного спорту 

Шандригось В.І.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: