У Тернополі відбудеться унікальний концерт на підтримку ЗСУ за участі зірок і незрячих артистів

Опубліковано:
14 Квітня, 2023

10 травня о 18:30 у Тернопільському академічному драматичному театрі ім. Т.Шевченка відбудеться ювілейний концерт «Відчинилося життя» за участі оркестру Заньківчан під орудою Народного артиста України Богдана Мочурада і незрячих солістів з різних куточків України, підтриманий українськими зірками.

Особливі гості концерту – артисти ВФ «Піккардійська терція» Андрій Капраль і Ярослав Нудик, співачка Соломія Чубай, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, співачка і композитор Леся Горова, переможниця ТВ-конкурсу «Україна має талант!» Олена Ковтун, дует «Курінь» (Ярослав Нудик, Сергій Самойлюк). Найменшій учасниці концерту – 9 років. У програмі братимуть участь п’ятеро незрячих дітей, а також незрячі виконавці, котрі вже відбулися як професійні артисти завдяки проекту «Відчинилося життя».

Глядачів очікують живий звук, цікаві дуети та несподівані рішення, атмосфера драйву та експресії. У програмі концерту – українські та світові хіти, популярні мелодії, оркестрова музика, авторське виконання пісень, які стали обличчям війни.

Ведучий – артист ВФ «Піккардійська терція», лауреат Національної премії ім. Т.Г.Шевченка Ярослав Нудик. Кошти від продажу квитків будуть передані Збройним силам України Квитки можна придбати у касі театру, а також онлайн за посиланням https://ternopol.karabas.com/ua/blago…

Запрошуємо разом з музикантами і співаками провести чудовий весняний вечір і відсвяткувати 15-річчя концертного проекту «Відчинилося життя» та підтримати Збройні Сили України!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Відчинилося життя, #Концерт на підтримку ЗСУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: