iPhone X – модель, яка стала революційною завдяки ряду нових технологій, а також сучасному безрамковому дизайну. Незважаючи на те, що смартфон був представлений у 2017 році, до цього дня він користується популярністю, оскільки спритно справляється з повсякденними завданнями, а також тішить багатьма іншими своїми можливостями.
Однак вік смартфона часто все ж таки дається взнаки, в результаті чого користувачі стикаються з такими несправностями, як:

  • сильне зношування батареї;
  • Проблеми із роз’ємом;
  • тріск або тихий звук у динаміках, і т.д.

Крім того, деякі поломки виникають через самих користувачів – смартфон занурюють у воду, кидають на тверді поверхні тощо. В результаті виникають пошкодження екрану та корпусу, виходить з ладу материнська плата. Такі поломки не усуваються в офіційних сервісних центрах безкоштовно навіть якщо смартфон ще на гарантії. Платний ремонт буде невиправдано дорогим, та й терміни мало кого порадують.

Що стосується неофіційних сервісних центрів, далеко не кожен з них готовий взятися за складний ремонт, такий як заміна елементів материнської плати або переклеювання скла. Однак вихід все ж таки є. Наприклад, у Києві заслужила довіру користувачів техніки Apple компанія iFix, про яку далі і йтиметься.

Чому ремонт iPhone X можна довірити СЦ iFix

Сервісний центр iFix приємно вражає умовами обслуговування. У середньому ремонт тут займає 20 хвилин. І лише для найскладніших операцій спеціалістам потрібно більше часу.
При такій фантастичній швидкості, ціни на ремонт iPhone 10 дуже демократичні, в чому ви можете переконатися самі. Більше того, тим клієнтам, які хочуть здешевити ремонт наскільки це можна, фахівці iFix можуть запропонувати замість оригінальних деталей якісні, але дешевші репліки.
Але й на цьому переваги компанії не закінчуються. Також звертаємо вашу увагу на такі моменти:

  • у Києві працюють понад десять представництв компанії у різних районах на лівому та правому березі;
  • компанія має відмінну репутацію та масу позитивних відгуків у мережі;
  • майстерні розташовані біля станцій метро;
  • всі майстерні оснащені за останнім словом техніки;
  • велика гарантія надається на деталі та роботу;
  • є можливість замовлення термінового ремонту;
  • завжди є всі необхідні деталі.

Також наголосимо на наявності власного блогу, який допомагає користувачам техніки Apple вирішувати ті чи інші проблеми.

Який ремонт можна замовити у СЦ iFix

Професійне сучасне оснащення, багатий склад запчастин, а також великий досвід дозволяють фахівцям iFix виконувати абсолютно будь-який ремонт iPhone X, а також вирішувати проблеми, пов’язані з ПЗ. Замовити послугу можна не виходячи з дому, на сайті компанії. Для цього потрібно лише заповнити просту форму та залишити заявку.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #iPhone X
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: