Тернопільський апеляційний суд закрив провадження у справі голови Борсуківської громади Романа Кухарського

Опубліковано:
13 Квітня, 2023

Тернопільським апеляційним судом закрито провадження у справі щодо Борсуківського сільського голови Романа Кухарського за відсутності складу адміністративного правопорушення.  

Про це сам Роман Кухарський повідомив в соціальній мережі. 

Під час війни органи місцевого самоврядування разом із центральними органами влали працюють у складних умовах 24/7, щоб забезпечити життєдіяльність тилових громад та постійно допомагати фронту. Проте інші органи в “пагонах” ретельно працюють, обшукують, вилучають телефони та надумують будь-які обставини, щоб вислужитись та отримати галочки. Напевно, щоб не піти на передову і не захищати Батьківщину. Зараз не той час, щоб займатися рейдерством!

В свою чергу політичні опоненти-свободівці миттєво роздули “хайп”, що голова – злодій. Бере під час війни мільйонні премії….. Без вини, але вже винний!

Суспільство виснажене, тому з легкістю сприймає будь-які політичні маніпуляції. Спочатку треба перемогти агресора, а тоді будете займатися політичними дебатами.

Окремо хочу зауважити: хабарів, подарунків та подяк не беру! І не буду брати! І підсилати до мене провокаторів не потрібно!

Дякую тим хто вірив у мене, я не підведу! Все зробимо задля перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #роман кухарський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: