Депутатський шабаш на сесії Микулинецької селищної ради

Опубліковано:
11 Квітня, 2023

У понеділок, 10 квітня, мала відбутися позачергова сесія Микулинецької селищної ради, оскільки чергова сесія, яка мала пройти 31 березня, була зірвана через неявку депутатів, в основному з самих Микулинець. 

Про це повідомляє депутат Ігор Дзвінка.

“На жаль, те, що я передбачав у вчорашній своїй публікації – https://www.facebook.com/groups/543798784382450/permalink/580416997387295/, а саме ЧЕРГОВИЙ ЗРИВ ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ – ВІДБУВСЯ І СЬОГОДНІ. Були присутні 13 депутатів, тоді як мінімальна кількість їх для проведення сесії має бути 14 (перше відео).

Знову ж до цього причетні директор будинку культури ЖИРУК Олександра (та сама, з котрої зняли щомісячні премії), директор школи свободівка ШЕЛІГА Ольга, директор дитячого садочку свободівка КРАВЧУК Віра, вчитель школи БАРЛАДИН Костянтин, а також ЯКИМЧУК Назар, ГОРЯЧОВ Володимир, МАТЛАГА Сергій та свободівець БЕЛЬЗЕЦЬКИЙ Борис.

null

Питань порядку денного було лише 12, найбільш нагальні.

P.S.

Як я вже не раз писав, існує група депутатів, котрі мають за мету отримувати різні преференції: щомісячні премії, надбавки, вирішувати долю земельних ділянок та майна громади у своїх приватних інтересах, отримувати замовлення на виконання робіт з ремонту чи надання послуг в громаді в тридорого тощо, одним словом – НАБИВАТИ ВЛАСНІ КИШЕНІ! От і взялися вони шантажем домогтися задуманого… “ЩЕ БУДЕ ГІРШЕ” – так погрожувала СВОБОДІВКА Віра Петрівна Кравчук 1 березня на засіданні комісії з питань фінансів і бюджету (друге відео), котру вона очолює. Як бачимо, свої погрози свободівці втілюють у життя. 

Цікаво, ДЛЯ ЧОГО ЗА НИХ ЇХ ВИБОРЦІ ГОЛОСУВАЛИ”, – написав пан Ігор.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ігор Дзвінка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: