У Брюсселі презентуватимуть економічний потенціал Тернопільщини для налагодження партнерства з ЄС, – Руслан Кулик

11.04.2023 09:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

У Брюсселі проведуть найближчим часом презентацію економічного потенціалу Тернопільшини.

Про це повідомив експерт-міжнародник, начальник відділу міжнародного співробітництва та промоції Тернопільської області Руслан Кулик, який днями відвідав європейську столицю. 

За дорученням голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка зустрівся у Брюсселі з керівництвом Асамблеї європейських регіонів (The Assembly of European Regions, AER), яка налічує понад 130 членів по всій Європі. Обговорили з генеральним секретарем Асамблеї паном Крістіаном Спаром алгоритм вступу та ратифікації членства Тернопільської області в даній організації, основним завданням якої є міжрегіональний розвиток, обмін досвідом між регіонами у реалізації різних програм і проєктів, що фінансуються за рахунок коштів ЄС. Запланували проведення найближчим часом у Брюсселі презентації економічного потенціалу нашого краю з метою побудови двостороннього партнерства між громадами та представниками бізнес-спільноти області та їхніми колегами з ЄС, – пише в соціальній мережі Руслан Кулик.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі