В Україні видали унікальний довідник з історіями боротьби громадського сектору під час війни

Опубліковано:
7 Квітня, 2023

Громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» випустила довідник «Громадянське суспільство України під час війни: історії боротьби та нескореності». 

У посібник увійшли історії громадських організацій, молодіжних рад, волонтерів, громадських активістів та журналістів, які були зібрані завдяки проведенню конкурсу «Золотий фліпчарт». Цей конкурс акцентував увагу на відзначенні найкращих ініціатив та проєктів саме громадського сектору, які були реалізовані у 2022 році.
У довіднику зібрані 80 історій активістів та організацій, які працюють у різних напрямках, але мають одну ціль – допомогти військом, ЗСУ, ВПО, постраждалим від війни та загалом Україні наблизити перемогу.
 
Збірка була вперше презентована переможцям конкурсу «Золотий фліпічарт», інформація про яких розміщена на його сторінках.
 
Ознайомитися з електронним варіантом довідника можна тут – https://cutt.ly/B7jjgqE
Більше інформацію про довідник тут – https://cutt.ly/N7jk9g7
 
Довідник «Громадянське суспільство України під час війни: історії боротьби та нескореності» розробила та видала команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Taiwan Foundation for Democracy.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», #довідник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: