Проєкт з дітьми українських захисників організовує донька тернопільського поета Василя Ярмуша

Опубліковано:
6 Квітня, 2023
Наші діти — символ незламності українського народу. Донька тернопільського поета Василя Ярмуша Мирослава організовує проєкт до дня захисту дітей всеукраїнський соціально-мистецький проєкт “Голос Народу – діти Героїв” який презентує 1 червня. Зараз до проєкту запрошують дітей, батьки яких захищають Україну.

За основу Мирослава взяла вірш свого батька “Україно моя”, вирішила зібрати діток, які його продекламують, записати відео і таким чином підтримати наших захисників. Діти і батьки зголошуються з радістю. Засновниця проекту каже, що хотіла б, аби доньки та сини України стали символом незламності.

Розповідає, має на меті об’єднати якомога більше дітей з різних куточків України, щоб саме вони голосно заявила цілому світу про нашу державу. А ще до проєкту планує залучати і відомих людей театру та кіно, співаків і телеведучих, для підтримки дітей наших героїв.

Запис вірша буде в тернопільському драмтеатрі 9 травня. Щоб взяти участь в цьому проєктi, потрiбно лише бажання дитини i батькiв. Тож якщо ви хочете долучитись до проекту, телефонуйте за номером телефону +38 (067) 739 61 03.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь ярмуш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: