Поліція охорони зробить вашу оселю розумною

Опубліковано:
6 Квітня, 2023

Протягом березня-квітня в Україні діє проєкт «Варта вашої оселі», в межах якого працівники поліції охорони популяризують охоронні послуги житла і допомагають громадянам облаштувати в своїх домівках безпекове середовище. Одна з таких послуг – система «Розумний будинок». 

Тільки уявіть, що дім теж може очікувати вашого повернення. За сценаріями, які ви оберете за допомогою фахівців із поліції охорони, оселя якнайкращим чином підготується до зустрічі з вами. Подбає, щоб ви потрапили в обійми комфорту просто з порога й заощадить вам час на важливіші справи.

– Сенс системи «Розумний дім» у тому, що ви можете керувати всіма розетками  і вимикачами дистанційно, зі смартфона, – пояснює інженер центру технічної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області Андрій Приступа. – Тобто за пів години до вашого повернення з роботи автоматика ввімкне котел і нагріє дім до заданої температури, а влітку його так само охолодить кондиціонер. Опустяться чи підіймуться жалюзі, ввімкнеться чи вимкнеться світло в гаражі, відчиняться ворота…

На час відчутності господаря «розумний дім» автоматично вмикає охоронні системи і навіть може перекрити воду в разі ризику затоплення. А може весь день із заданою періодичністю поливати газони чи грядки.

З-поміж цих та багатьох інших сценаріїв працівники поліції охорони допоможуть кожному клієнту обрати свої – під його стиль життя.

Замовити автоматизацію процесів у вашій оселі та весь спектр охоронних послуг можна за безкоштовним номером із мобільного 9899.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варта вашої оселі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: