Імплементація норм «Стамбульської конвенції» – шлях до знищення традиційних сімейних цінностей! – Михайло Головко

Опубліковано:
4 Квітня, 2023

20 червня 2022 року Верховна Рада України ратифікувала Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок i домашньому насильству та боротьбу із цими явищами, відому як «Стамбульська конвенція». Ще 7 листопада 2011 року Україна підписала «Стамбульську конвенцію». Хоча більше 65 місцевих рад різних рівнів, серед них 11 обласних, підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки i оборони України з низкою вимог щодо захисту цінностей української сім’ї та недопущення ратифікації «Стамбульської конвенції». 

Поряд із нормами, спрямованими на боротьбу з домашнім насильством, конвенція впроваджує поняття «гендер», як момент самоідентифікацїі людини (стаття 3). Фактично це дозвіл ігнорувати наявність біологічних статей, які характеризують жінку або чоловіка. Намагання ввести третю невизначену стать. А далі почнеться навчання наших дітей нестереотипним гендерним ролям (стаття 14 конвенції).

I саме впровадження визначення поняття «гендер» є небезпечним. На відміну від загального уявлення про гендерну рівність, яка передбачає рівність виключно між чоловіком та жінкою і заборону дискримінації за статевою ознакою, конвенція впроваджує інше розуміння цього терміну. У документі сформульовано поняття гендерної ідентичності, за якою виокремлюють трансгендерів, агендерів, транссексуалів та інші типи – загалом нараховується понад 50. Але в сьогоднішні особливо важкі часи російської aгpecії одними з основних завдань української нації є збереження традиційної сім’ї чоловіка та жінки. Ti, хто пропагують захист сексменшин, прагнуть знищити народ.

I це визначення «гендер»-ів викликає спотворення у свідомості молодого покоління своєї статевої ідентичності, популяризує одностатеві сексуальні стосунки. – сказав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Необхідно зазначити, що відмовились від ратифікації Стамбульської конвенції наступні країни: Великобританія, Чехія, Латвія, Литва, Словаччина, Туреччина, Угорщина, Болгарія, Вірменія та ін.

Переконані, що і в українському суспільстві такі норми сприйняті не будуть, і викличуть конфлікт та протистояння. В час, коли, як ніколи, наша сила – в єдності, необхідно відмовитися від тих формулювань в Конвенції, які можуть негативно вплинути на розвиток майбутнього громадянина України так званою ЛГБТ+ рівністю. Нагадаємо, що Всеукраїнська Рада Церков вже зверталася до спікера з проханням не розглядати дане питання. Тож на черговому засіданні сесії Тернопільської обласної ради депутати прийняли звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України, обласних рад України з вимогою не допустити імплементації норм «Стамбульської конвенції», що просувають ідеї ЛГБТ+ рівності в українському суспільстві, змушують впроваджувати поняття «гендер» у законодавство України. Наше завдання сьогодні – Перемога над московським агресором, і ми її обов’язково здобудемо, аби Україна існувала та процвітала! Але це можливо лише за умови збереження наших сімейних цінностей, культури, традицій, історичної пам’яті, наповнення Української держави українським змістом! – підсумував Михайло Головко. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: