Центр готовності цивільних відтепер працює на території Тернопільської області

Опубліковано:
3 Квітня, 2023

Центр готовності цивільних відтепер працює на території Тернопільської області. Відкрили представництво центру у Бережанах. Його координаторка – Алла Соколовська. 

Алла є волонтеркою, громадською діячкою, молодіжним працівником, фасилітаторкою програми «Самодопомога Плюс» [‎Self-Help Plus]‎ (‎SH+)‎.

Нагадаємо загалом, Центр готовності цивільних – проєкт Благодійного фонду Сергія Притули, ціллю якого є навчити цивільне населення базовій військовій підготовці та надати навички необхідні під час війни. В Україні вже працює 16 осередків. Тепер такий осередок діє і в Бережанах Тернопільської області.

4400+ людей пройшли тренінги базової військової підготовки для цивільних по всій Україні. Під час війни кожен цивільний має отримати навички, необхідні для життя у нових реаліях. Мати знання та навички – розуміти алгоритм своїх дій під час загрози та у разі мобілізації. 

Напрями тренінгів, які проводять осередки Центру готовності цивільних:

 Теоретичні: 

 

– Підготовка до мобілізації;

– Правила поводження зі зброєю;

– Психологічна підтримка в умовах війни.

Практичні:

– Стрілецька справа;

– Безпечне користування зброєю;

– Невідкладна домедична допомога. 

Підписуйтесь на сторінку Центру готовності цивільних Бережан: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091707510923, щоб не пропустити перші анонси, які вже незабаром.

А ми нагадуємо, що організатором проєкту «Центр готовності цивільних» є Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation.

Більш про Центр готовності цивільних можна почитати тут. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #Соколовська, #Центр готовності цивільних
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: