Фермерське господарство «ГАДЗ» представило свою продукцію на міжнародній виставці в Берліні

Опубліковано:
2 Квітня, 2023

У лютому цього року фермерське господарство «ГАДЗ», яке є одним із лідерів виробництва фруктів в Україні, взяло участь у міжнародній профільній виставці Fruit Logistica» в Берліні.

Український плодоовочевий сектор був представлений у межах колективного стенду, організованого проєктом ІТС. 

– Незважаючи на те, що в Україні війна, наші експортери дуже цілеспрямовані. Вони націлені на розвиток європейського ринку. Уже є певні досягнення в цьому напрямі, – розповіла  національний менеджер проекту ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринку та включення їх у ланцюжки доданої вартості» Альона Коломойцева.

Менеджер з експорту ФГ «ГАДЗ» Василь Кузь подякував проєкту ІТС за організацію. Він також зазначив, що фермерське господарство «ГАДЗ» продовжує розвиватися та освоювати нові ринки.

– На цій виставці нас забезпечили місцем, облаштували для нас стенд. Все на високому рівні. Представляємо нашу продукцію в такий нелегкий час, аби познайомити з нею весь світ. На сьогодні продукція «ГАДЗ» поширюється у 30 країн. Під час війни експортували її Африку, Малайзію, Швецію, Велику  Британію. Клієнти дуже задоволені, тож ми постійно збільшуємо обсяги продаж, – наголосив Василь Кузь.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гадз
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: