У Тернополі нагородили переможців конкурсу «Золотий фліпчарт»

Опубліковано:
30 Березня, 2023

24 березня у місті Тернополі відбулася офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу «Золотий фліпчарт-2023». Конкурс організовувала спільно з партнерами громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

«Ми з командою вагалися чи проводити конкурс цього року, оскільки війна продовжується, бойові дії не вщухають. Але як виявилося саме у 2022 році появилася велика кількість ініціатив та проєктів, які мають важливе значення для пришвидшення перемоги України. Про такі історії варто розповідати, їх потрібно поширювати та популяризувати. Для цього й ми організували конкурс, щоб показати всім, наскільки така робота важлива, не дивлячись, чи це масштабний проєкт чи невеличка локальна ініціатива», – зазначив керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Нагадаємо, що конкурс «Золотий фліпчарт» проходив вже двічі – у 2020 та 2021 роках. Цього року він акцентував увагу на найкращих ініціативах громадського сектору в умовах війни, які пришвидшують перемогу України.

Переможці конкурсу «Золотий фліпчарт-2023» визначалися у 6-ти номінаціях – Проєкт року, Волонтерська ініціатива року, Молодіжний проєкт року, Журналістська ініціатива року, Молодіжна рада року та Громадська організація року. Переможці обиралися двома шляхами – за результати онлайн-голосування на сайті проєкту та за оцінками експертної комісії. Конкурс проводився в усіх областях, які підконтрольні Уряду України.

«Активісти та активістки своїми проєктами чи ініціативами наближають перемогу України. Я бажаю учасникам писати ще більше проєктів, які об’єднують нас навколо цікавих ідей, об’єднують всю країну. Велика подяка активістам за їхню роботу, рухаємося до перемоги», – поділився під час церемонії нагородження директор компанії PAS Олександр Гьотц.

Переможці отримають медіапідтримку від інформаційних партнерів конкурсу, по два квитки на переможний благодійний фестиваль «Faine Misto Festival» та можливість представити на ньому свою організацію в рамках роботи «Алеї громадських організацій». Також вони отримали інші призи від партнерів конкурсу.

Організатори зазначили, що інформація про ініціативи та проєкти переможців конкурсу стали частиною унікального видання «Громадянське суспільство України під час війни: історії боротьби та нескореності».

Один із переможців конкурсу «Золотий фліпчарт», представник ГО «Українська студентська ліга» Максим Свисенко наголосив, що такі нагороди стимулюють рухати далі, надають заряд енергії та мотивують команду. – Нам дуже приємно, що ми перемогли в конкурсу «Золотий фліпчарт» у номінації «Молодіжний проєкт року». Це велика мотивація для нашої усієї команди, – додав активіст.

Ознайомитися з усіма учасниками конкурсу «Золотий фліпчарт-2023» можна на сайті конкурсу. Перелік всіх переможців опублікований на сайті громадської організації.

Партнери конкурсу: громадська організація «Медіаспільнота Файне місто», міжнародний музичний фестиваль «Faine Misto festival», торгівельна марка «Молокія», Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, Креативний кластер «Na пошті», UAMedia Group та веб студія «Екстрполія».

Конкурс проводила команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Taiwan Foundation for Democracy.

null
null
null
null
null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Золотий фліпчарт-2023, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: