Тернополян і гостей міста запрошують на «Здорову прогулянку»

Опубліковано:
30 Березня, 2023

У суботу, 1 квітня, у Тернополі відбудеться «Здорова прогулянка». Захід розпочнеться о 13:00 год у парку ім. Тараса Шевченка на Набережній біля причалу.

Учасники з інструктором зможуть навчитись скандинавської ходьби, перевірити свій стан здоров’я, дізнатися корисну інформацію про профілактику захворювань.

«Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити з 13:00 до 17:00 у парку за спеціальним маршрутом. Для того, щоб взяти участь у прогулянці, потрібно зареєструватися за посиланням. Зареєстровані учасники отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок після завершення прогулянки. Окрім того, працюватиме медична зона у складі сімейних лікарів та медичних сестер, де можна буде пройти такі обстеження: перевіряти артеріальний та внутрішньоочний тиск; перевіряти рівень цукру в крові; консультація сімейного лікаря; тест на ВІЛ, гепатит C та В; флюорограма; кардіограма; вакцинація проти COVID-19 та інше, що ви готові надати для медичної зони», – розповіли у Тернопільській міській раді.

На сцені проведуть розіграші на тему здоров’я, переможці отримають подарунки.

«Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями. Захід реалізується під час регіональної комунікаційної кампанії із підтримки вакцинації від Covid19, що ініційована Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров‘я МОЗ України. Мета цієї кампанії – повернути тему вакцинації від COVID-19 на порядок денний та мотивувати українців вакцинуватися та вести здоровий спосіб життя», – кажуть організатори.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Здорова прогулянка, #набережна причалу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: