Чортківська молодіжна рада та Центр культурних послуг імені Катерини Рубчакової організували благодійний концерт для військових.

На сцені вислупили артисти Центру культурних послуг ім. Катерини Рубчакової, репер VOVK, студія сучасного танцю «Real Dance Studio» (хореограф Світлана Міщенко) та студія танцю «Your Side Dance Studio» (хореограф Оксана Затурська).

«Концерт покликаний бодай трішки емоційно розвантажити наших військових, зарядити їх позитивом, словом – зробити все, щоб вони хоч на секунду забули про війну.

Міський голова Чорткова Володимир Шматько подякував молодіжній раді за виявлену активність, військовим – за вже понад рік титанічної боротьби із ворогом. І висловив сподівання, що Україна вже цього року зможе завершити війну перемогою над окупантами», – каже голова Чортківської молодіжної ради Катерина Наконечна.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний концерт, #військові, #шматько
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: