Школярі із Збаразької громади взяли участь у фізкультурно-оздоровчих заходах «Здорова Україна»

Опубліковано:
29 Березня, 2023

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Здорова Україна» серед учнів 1-4 класів та 5-9 класів відбулись 23 березня 2023 року у спортивному залі Нижчелуб’янківського ліцею Збаразької міської ради.

Спочатку провели веселі та захоплюючі розваги для діточок молодших класів, які із задоволенням змагались між собою у веселих естафетах «Котигорошко», «Спритні та швидкі», «Боулінг», «Хто влучніший». В результаті серед учнів 1-4 класів перше місце виборола команда «Еверест», друге місце завоював дружний колектив «Живчик», третє місце посіла команда «Лідер».

Учні середніх класів змагались з ентузіазмом та завзятістю у естафетах «Котигорошко», «Кільцекид», «Боулінг», «Хто влучніший», «Смуга перешкод».

Перше місце серед 5-9 класів виборола команда «Байрактар», друге місце посіла команда «Леопард», а третє – команда «Джавелін».

Переможці та призери нагороджені медалями та сувенірною атрибутикою від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», друкованою продукцією від ТОВ Видавництво «Школярик»та бутильованою водою від ПрАТ «ДОБРА ВОДА».

Організатори: управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Нижчелуб’янківський ліцей Збаразької міської ради.

null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Здорова Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: