Фінанси, як відомо, мають тенденцію закінчуватися в самий неочікуваний момент. А коли так трапляється більшість людей починає замислюватися: де можна безвідмовно отримати кошти? На думку приходить лише один варіант – мікрофінансова організація, яка дає гроші в борг на карту. Компанія «Качай Гроші» пропонує позику в дистанційному форматі. Тобто не потрібно приходити до відділення, щоб заповнити заявку. Зробити це можна в будь-яку мить, ввечері, вдень або навіть вночі. Сайт МФО відкритий завжди, щоб людина змогла терміново розв’язати фінансові проблеми. Заявка заповнюється онлайн, та розглядається автоматичною системою дуже швидко. Клієнт отримує відповідь, яка переважно буває позитивною, та ставить підпис під електронним договором. Після підтвердження з його боку слідувати зобов’язанням, прописаним в договорі, позичальник отримує замовлену суму, яка падає на його банківську картку.

Як бути позичальнику з поганою репутацією?

МФО дають незначні споживчі кредити на короткий термін, та цім відрізняються від банківських установ. Ще одна відмінність полягає в тому, що макрофінансові організації майже нікому не відмовляють. Процент відмов в кредиті мізерний. Компанія не бажає втрачати клієнтів, а навпаки приваблює їх своєю лояльністю до всіх категорій позичальників. Отримати гроші в позику Львів можуть не лише особи, що мають постійне місце роботи та стабільний заробіток. На таких самих умовах видаються кошти в борг безробітним, домогосподаркам, пенсіонерам, студентам.

Платоспроможність потенційного клієнта оцінюється без дзвінків та довідок про доходи. Навіть людина, яка колись позичала гроші, але своєчасно їх не змогла повернути, може розраховувати на отримання мікрокредиту. Негативна оцінка позичальника формується на основі його колишніх кредитних операцій. За різними критеріями людину можуть занести до списку неблагонадійних позичальників. В банку йому стовідсотково відмовлять, дивлячись на погану кредитну історію. А в МФО дають шанси виправити ситуацію, позичив гроші.

Особливості мікропозики

Мікрофінансові організації позичають не надто великі суми, які не складно буде повертати навіть з відсотками. Але трапляються й винятки з правил. Наприклад українська компанія «Качай Гроші» пропонує клієнтам до 15 тисяч кредиту на 120 днів. Це привілей, яким можуть користуватися постійні позичальники. Для нових клієнтів діє обмеження – від однієї до п’яти тисяч гривень на 10-20 днів. Проте нові споживачі мають змогу отримати кредит з низької відсотковою ставкою. Взагалі кредитування в МФО має певні особливості.

  • Оформлення відбувається дистанційно та швидко.

  • Ніяких серйозних вимог до позичальника. Лише вік – від 18 до 70 років, наявність українського паспорта та банківської картки.

  • Строк платежу короткий.

  • Немає тривалих перевірок, дзвінків колегам, родичам та знайомим, які можуть виступати як поручителі.

  • Є можливість дострокового повернення боргу, або його пролонгації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #позика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: