Понад 250 прибудинкових територій Тернополя очистили від початку двомісячника благоустрою

Опубліковано:
24 Березня, 2023

Від початку двомісячника благоустрою у Тернополі очистили понад 250 прибудинкових територій.

Комунальники прибирають сміття, ремонтують прибудинкові території, садять дерева. Над впорядкуванням міста уже працюють і ще будуть залучені  підприємства, які обслуговують житловий фонд, комунальні підприємства, ОСББ, управителі будинків, суб’єкти господарювання, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я та небайдужі жителі громади, – розповіли у міській раді.

«Уже очистили 253 прибудинкових територій. На 27 дитячих майданчиках проведено ремонт та фарбування конструкцій. На 14 дитячих майданчиках проведено ремонт та фарбування пісочниць, ще на 2 – встановлено нові пісочниці. Відремонтовано та пофарбовано 20 лавок. Встановлено 6 нових лавок для відпочинку. У 173 дворах проведено ямковий ремонт. Впорядковано 456,37 кв. м зелених зон та квітників на прибудинкових територіях. Виконано санітарну підрізку 444 дерев та чагарників. Висаджено 2 одиниці дерев. Очищено 63 горища, 147 підвалів, 124 приямки. Проведено санітарний ремонт сходових кліток у 17-ти під᾿їздах. Відремонтовано 104 пунктів м водостічної системи. здійснено ремонт сходів до під’їздів за трьома адресами. Відремонтовано або замінено 17 вхідних дверей в багатоквартирних будинках та 3 – у сміттєвих контейнерах. Відновлено 13 кв.м. покриття майданчика перед входом в житлові будинки та 2 кв. м перед сміттєвими майданчиками. Ліквідовано 5 написів «графіті» на фасадах житлових будинків», – кажуть працівники міської ради.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благоустрій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: