На Тернопільщині триває проєкт «Варта вашої оселі»: зробіть свій дім безпечним у всіх сенсах

Опубліковано:
24 Березня, 2023

Плануєте ремонт у помешканні? Заплануйте встановлення систем захисту від затоплення, пожежі та злодіїв. Фахівці з поліції охорони оглянуть вашу домівку, проаналізують ваші очікування і порекомендують оптимальне обладнання в межах проєкту «Варта вашої оселі», що має на меті допомогти українцям зробити своє житло безпечним у всіх сенсах.

Системи захисту від затоплення

Система антипотоп миттєво реагує на протікання  і сповіщає про нього господаря. Чутливі до води датчики, встановлені у санвузлах,  на кухні, біля батарей опалення, теплої підлоги та у всіх можливих точках протікання врятують оселю від біди. Щойно вони відчують воду – господар отримає на телефон тривожне сповіщення. А спеціальний клапан на центральному стояку автоматично перекриє водопостачання. Коли небезпеку ліквідують, господар, навіть якщо він перебуває поза домом, зможе відкрити клапан із телефона.

Яку систему обрати – дорожчу інноваційну чи оптимальну за співвідношенням «ціна–якість», перевірену часом і домовласниками? Відповідь на це запитання вам допоможуть знайти в поліції охорони, зорієнтують у функціоналі таких систем та у їхній вартості.

Від затоплення не застрахований ніхто, тож краще запобігти його наслідкам. Тим паче, що збитки, заподіяти водою, зазвичай у багато разів перевищують вартість захисного від протікань обладнання.

Протипожежна сигналізація захистить майно і життя

Пожежна сигналізація призначена для вчасного виявлення в будинку місць підвищеної температури, задимлення і загоряння. Це цілий комплекс обладнання, серед якого – надчутливі до перших проявів пожежі датчики. Вони фіксують надзвичайну ситуацію і запускають систему захисту: вмикають оповіщення, застосовують засоби гасіння і запобігання поширенню вогню.

Ефективність антипожежної системи залежить від правильного вибору датчиків і місць їхнього розташування, тому важливо, щоб її встановлювали фахівці.

Поліція охорони нагадує: протипожежна сигналізація може захистити не тільки майно, а й життя.  Пам’ятаймо, що вогонь безжальний, тому пожежі краще запобігти.

Перетворіть свій дім на фортецю

Охоронна сигналізація – це система технічних засобів, що перетворить ваш дім на неприступну фортецю для зловмисників, адже виявляє спроби проникнення до приміщення і сповіщає про це господаря та поліцію охорони.  Сигнал тривоги з об’єкта, що перебуває під вартою, надходить на головний пульт централізованого спостереження – і за адресою негайно виїжджає озброєний наряд реагування.

Сучасні системи охоронної сигналізації  різняться за функціоналом і вартістю, а працівники поліції охорони допоможуть зупинитися на оптимальному варіанті саме для вашої оселі. І яку б сигналізацію ви не обрали,  будьте певні: це ідеальний захист помешкання.

Замовити встановлення систем захисту від затоплення, протипожежної та охоронної сигналізації з під’єднанням оселі до головного пульта централізованого спостереження поліції охорони можна за безкоштовним номером із мобільного 9899 чи на сайті https://securitypolice.com.ua/

Поліція охорони – на варті вашої оселі!

Управління поліції охорони
в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варта вашої оселі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: