Тернопільський експерт з міжнародних відносин Руслан Кулик взяв участь у Національному Форумі малого і середнього бізнесу

23.03.2023 16:17   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Тернопільський експерт з міжнародних відносин Руслан Кулик взяв участь у п’ятому Національному Форумі малого і середнього бізнесу «ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: РОЛЬ БІЗНЕС-ОБ’ЄДНАНЬ». Доулчився до заходу він на запрошення Торгово-промислової палати України та за дорученням голови обласної ради Михайла Головка.

Загалом участь беруть понад 150 учасників. Серед них – представники членських бізнес-об’єднань на національному та регіональному рівнях, представники міжнародних бізнес-асоціацій та торгово-промислових палат, дипломатичні представники, керівники малого, середнього та великого бізнесу, представники органів влади, ділові медіа, громадські організації. 

null
null
null

«Основна мета форуму: привернути увагу міжнародної спільноти до необхідності подальшої розбудови платформи партнерства та об’єднання зусиль, зокрема, з бізнес-об’єднаннями, як в Україні, так і в світі, з метою реалізації Плану відновлення. А також консолідувати зусилля у напрямку досягнення консенсусу з проблемних питань та спільних дій для їх вирішення.  Даний захід – не лише хороша можливість оцінити виклики, які матимуть місце в майбутньому, визначити вектори бажаних результатів та інструментарій спільних дій у стимулюванні відновлення України, але й хороша платформа для нових контактів та спільних проєктів для Тернопільщини», – написав Руслан Кулик.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі